Telefoon: 040 2926909

logo diap kl logo diap kl

Nieuws

Vervangen website

** Under construction **

 

Onze website is niet meer up to date. Wij werken hard aan een nieuwe en modernere versie. Deze volgt binnenkort!

Volg ons op Facebook!

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

klik hier voor Facebook

klik hier voor Instagram

 

Huisdieren Zorg Plan

Heeft u er al van gehoord 2.JPG

 

In december 2017 zijn wij gestart met Huisdieren Zorg Plan. 

Alle kosten die u maakt voor de preventieve zorg voor uw dier zitten in dit pakket op abonnements basis. Voor een vast maandbedrag (afhankelijk van diersoort en gewicht) krijgt uw dier de jaarlijkse vaccinatie, alle benodigde vlooien-, teken- en wormenbehandelingen en een extra controle 6 maanden na de vaccinatie. Dat kost u niets extra! 

Sterker nog, als u dit totale pakket afsluit, bent u minimaal 32 euro per jaar goedkoper uit. 

Bovenop deze prijsbesparing krijgt u nog 10% extra korting op vele onvoorziene uitgaven, zoals bloedonderzoeken, operaties en bijvoorbeeld rontgenfoto's. 

Bent u geinteresseerd, informeer dan naar de mogelijkheden bij onze assistentes of dierenartsen.

 

Konijnen en knaagdieren

dier en fotografie.nl 12 kopie

De laatste jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met de diergeneeskunde van konijnen en knaagdieren. Naast veel nascholingen hebben we ook geinvesteerd in de nieuwste apparatuur om een zo veilig mogelijke narcose voor konijnen te kunnen waarborgen. Met de komst van onze nieuwe dierenarts Esther is onze ervaring met konijnen en knaagdieren daarbij ook nog eens verdubbeld!

Reden te meer om deze knagertjes van harte welkom te heten!

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen onze praktijk, bekijk dan vooral ook eens onze facebookpagina @dierenkliniek.nederlandplein. Dit jaar, in verband met ons 10 jarig jubileum, vindt u daar elke maand ook leuke acties om aan mee te doen.

Nieuw dierenpaspoort vanaf 29 december 2014

Sinds 29 december zijn er een aantal regels veranderd over het reizen met huisdieren. Vanaf die datum wordt er een nieuw EU dierenpaspoort uitgegeven. Dit is beter bestand tegen fraude. Het nieuwe paspoort mag bovendien alleen nog maar door dierenartsen worden meegegeven.

In het nieuwe paspoort moeten de gegevens van het dier inclusief het chipnummer worden vermeld. De pagina met deze gegevens wordt vervolgens gelamineerd door de dierenarts. Pas daarna mag het paspoort aan de eigenaar van het dier worden meegegeven.

Veranderde invoereisen

Bovendien is het na 29-12-2014 niet meer mogelijk om ongevaccineerde pups mee te nemen naar Nederland. Elke hond die ons land binnenkomt moet dan een geldige rabiësvaccinatie hebben. Deze mag gegeven worden vanaf een leeftijd van 12 weken en is pas 21 dagen daarna geldig. Pups jonger dan 15 weken mogen dus niet meer geïmporteerd worden.

Dit betekent dat pups tijdens een van de belangrijkste socialisatieperiodes nog bij de fokker is. Dit kan problemen met het gedrag in de toekomst op leveren. Denk dus goed na voordat u een pup uit het buitenland haalt.

  • 1
  • 2