Mike van Strien

Dierenarts

Is de eigenaar van de kliniek. Na ruimschoots ervaring opgedaan te hebben bij meerdere dierenklinieken in het land, heeft hij in 2007 besloten zijn eigen dierenkliniek te openen. Naast het werk in de spreekkamer is Mike ook heel vaak in de operatiekamer te vinden. Op orthopedische ingrepen na kunnen bijna alle soorten operaties door Mike in onze dierenkliniek uitgevoerd worden. Mike heeft 2 hondjes die hem regelmatig vergezellen op het werk.

Esther Rooseboom de Vries

Dierenarts

Is sinds mei 2016 werkzaam in onze praktijk. Naast de behandeling van honden en katten heeft zij een bijzondere interesse in de geneeskunde van konijnen en knaagdieren. De afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan met deze interessante knagers. Dus ook met uw konijn, cavia, muis, rat of hamster bent u van harte welkom in onze praktijk! Ook thuis wordt Esther omgeven door de nodige dieren zoals katten, eenden, cavia’s en kippen.

Angela Peeters

Paraveterinair

Is eind 2016 ons team komen versterken. Voor al uw advies over puppy’s en voeding kunt u bij haar terecht. Naast haar drukke baan in onze kliniek is zij ook werkzaam als hondenfotograaf (zie www.wooffotografie.nl)

Renate Vereijken-Vermeulen

Paraveterinair

Werkt sinds 2014 in de dierenkliniek als paraveterinair. U kunt haar bijvoorbeeld treffen tijdens de puppyconsulten of in ons laboratorium. Tevens is zij verantwoordelijk voor onze Facebookpagina en ons Instagram account. Als de drukte rondom haar drukke gezin, hond en katten het toelaat dan maakt zij graag lange wandelingen.

Michelle Zwart

Paraveterinair

Is na haar stage in 2018 in onze dierenkliniek blijven werken. Zij voert verschillende paraveterinaire werkzaamheden uit, waaronder bloed -en ontlastingsonderzoeken in ons laboratorium. In haar vrije tijd is zij druk met haar eigen 3 honden! Ze is sinds kort moeder van dochter Leah

Julie van Acht

Paraveterinair

werkt sinds begin 2023 in onze dierenkliniek. Zij voert verschillende paraveterinaire werkzaamheden uit zoals bloed-, urine- en ontlastingsonderzoeken. In haar vrije tijd vindt zij het leuk om mooie wandelingen te maken en wordt zij thuis vergezeld door kat Siem

Sarah Rijnboutt

Dierenarts

Harrie

Huiskat

Harrie is onze huiskat en is met regelmaat te vinden bij ons in de kliniek of te zien op het Nederlandplein. Bent u niet zo dol op katten, aarzel dan niet om dit even aan te geven dan zetten wij hem even in een aparte ruimte!

Trimsalon Happy Days

Evelien Meijs heeft haar eigen trimsalon gevestigd in onze dierenkliniek. Neem zeker ook een kijkje op haar website www.trimsalonhappydays.nl. Voor vragen over de trimsalon kunt u rechtstreeks contact opnemen met Evelien.