Recovery

Na de operatie is de verzorging natuurlijk nog niet ten einde.

Om een snel en goed herstel na een operatie te krijgen, is het belangrijk dat uw dier in een rustige omgeving goed wakker kan worden. Hier wordt bijvoorbeeld ook de lichaamstemperatuur in de gaten gehouden, om te grote temperatuurverschillen te voorkomen. Indien nodig wordt uw dier extra verwarmd of juist gekoeld.

Als uw dier weer helemaal goed wakker is mag hij/zij mee naar huis. Meestal is dit dezelfde dag van de ingreep, uw dier zal wakker genoeg zijn om te kunnen lopen.

Mocht het onverhoopt zo zijn dat uw dier niet fit genoeg is om mee naar huis te gaan, dan kan deze in onze opname blijven. Hier is het dier in een veilige omgeving zeker van rust en goede verzorging. Onze opnames zijn onderverdeeld in 2 ruimtes. Er is een apart hondengedeelte en een opname speciaal ingericht voor katten en kleine overige huisdieren.  

Ook 's nachts is het mogelijk dat uw dier hier blijft. Hoewel er meestal geen personeel aanwezig is 's nachts, kan uw dier door een camerasysteem ook vanuit onze huissituatie goed worden geobserveerd. Indien daar reden voor is, zal er dan ook 's nachts worden ingegrepen.

opname kat